Mosaiikit

Poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen valikoima mosaiikkeja

Yli 800 erilaisen mosaiikin joukosta löytyy vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Mallistostamme löydät mm. Dunen, Bisazzan, Vitrexin, Trendin ja Mosavitin tuotteet.
Värien skaala on liki rajaton ja mallistosta löytyy hyvin kattava asteikko monista suosituimmista väreistä. Kiiltoa ja kimalletta on tarjolla siinä missä hillitympää kivimäistä asuakin. Lasin, kiven ja metallin yhdistelmistä saa helposti aikaiseksi upeita ja erittäin yksilöllisiä kokonaisuuksia.


Mosaiikkien kohdalla kannattaa kaikki villeimmätkin ajatukset kertoa ääneen koska valikoima on erittäin laaja ja maailmalla on hyvinkin erikoisia ratkaisuja mosaiikkien avulla toteutettu. Kysy! Ehdota! Me selvitämme kanssasi onko ideasi mahdollista tuoda kotiisi! Mosaiikit antavat laatoitukselle ilmeen ja tekevät tilan. Niiden avulla luot yksilöllisiä ja erottuvia erikoistehosteita laatoituksiin. Mosaiikit soveltuvat erinomaisesti sekä seinien että lattian laatoitukseen.

Olemme erikoistuneet mosaiikkilaattoihin – tästä syystä mosaiikkivalikoimamme onkin poikkeuksellisen laaja. Mainittakoot esimerkiksi kompassi mosaiikki. Myymälästämme Turusta löydät varmasti etsimäsi mosaiikit sekä paljon muuta! Toimitukset onnistuvat niin Helsinkiin ja koko pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen.

Mosaiikkivalikoimastamme löydät:

  • lasimosaiikit
  • kivimosaiikit
  • keraamiset mosaiikit
  • kuivapuristemosaiikit
  • metallimosaiikit
  • yhdistelmämosaiikit, joissa on yhdisteltynä useampia materiaaleja (esim. lasia ja metallia).

Valitse suosikkisi ja pyydä tarjous

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *