Lattialaatat

Lattialaatat soveltuvat erinomaisesti lattialämmityskohteeseen

Sisustuksen suosion lisääntyessä suuret lattialaatat ovat saaneet merkittävän roolin kodin kokonaisuudessa. Suurien tilojen lattia on helposti hallitseva ja iso elementti kodin persoonallista kuvaa luodessa ja värimaailman suunniteltaessa.

Tarjoamme todella kattavan ja elävän malliston lattialaattoja. Pyrimme siihen, että värien ja kuosien skaalassa löytyy jokaiselle jotakin. Valkoisesta mustaan, puukuvioisesta kivimäiseen pintaan ja erilaisilla kiiltävyysasteilla. Olemme panostaneet vahvasti laajentaaksemme mallistoamme suurien lattialaattojen osalta. Myös suuren suosioon nousseet betonikuosiset lattialaatat ovat kattavasti edustettuna mallistossamme. Tässäkin olemme pyrkineet rakentamaan malliston, jossa on elävyyttä niin värisävyjen kuin pintojen struktuurin osalta.

Marmorikuvioiset laatat ovat myös taas tekemässä tuloaan ja nekin ovat hyvin edustettuna valikoimassamme.
Laattalattia on ylellinen ja helposti puhtaana pidettävä lattiamateriaali. Ne soveltuvat hyvän lämmönjohtokykynsä ansiosta erinomaisesti kohteeseen, jossa on lattialämmitys. Lämmin lattialaatta tuntuu paljaallekin jalalle miellyttävältä.

Löydät Turun myymälämme valikoimasta kattavan lajitelman erikokoisia ja -värisiä lattialaattoja. Laatan värin ja koon lisäksi voit myös valita omaan kohteeseesi soveltuvan lattialaatan pinnan kiiltoasteen tai struktuurin mukaan. Toimitamme laatat kaikkialle Suomeen. Uusimaa tai Lappi, me laitamme laatat kulkemaan luoksesi.

Valikoimastamme löydät seuraavia lattialaattoja:

Muistathan, että useimpia lattialaattoja voidaan hyödyntää myös seinälaattoina.
 

Tutustu laattoihin ja pyydä tarjous

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *