Aukioloajat:

Ma 10 - 18

Ti – Pe  10 – 17

La 10 – 14 

Satakunnantie 162, Turku.
Katso karttaa ->

Laatat joka kohteeseen!

Laatat järkevään hintaan meiltä!

Etsitkö upeita suuria lattialaattoja isoille pinnoille, pieniä persoonallisia mosaiikkilaattoja korostamaan tai kestävää peruslaattaa arkisempaan käyttöön?

Laattojen kanssa luot helposti persoonallisen kodin ja tuot esiin juuri niitä värejä, muotoja ja piirteitä, joita itse haluat.

laatat.fi palvelee asiakkaitaan asiantuntevalla ja ystävällisellä otteella Iskun talossa satakunnantie 162 turku. Myymme ja toimitamme laatat kuin laatat aina pienestä mosaiikista suurikokoisiin lattialaattoihin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että rakennusurakoitsijat. Jokainen kohde on meille yhtä tärkeä ja jokaisen asiakkaan tyytyväisyys samoin.

Myymälämme sijaitsee Iskun talossa raision rajalla osoitteessa Satakunnantie 162 johon on syntynyt iso sisustuskauppojen keskittymä, joten meille on helppo poiketa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme. Autamme Teitä toteuttamaan omat ideat ja tarjoamme tarvittaessa vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Isot lattialaatat ja mosaiikkilaatat löytyvät erityisen laajasta valikoimastamme. Toimitamme laattoja Turun alueen lisäksi muualle Suomeen. Helsinki tai Rovaniemi ja kaikki siltä väliltä, me laitamme laatat kulkemaan luoksesi.

Palvelemme asiakkaitamme myös toimitusmyyntinä. Tuomme laattoja maahan, joten meiltä saat myymälämme valikoiman lisäksi erikoisempia tilaustuotteita. Hintaa kannattaa kysyä siis mallistomme ulkopuolisistakin laatoista!

Pyydä tarjous jo tänään!

Seinälaatat »

Lattialaatat »

Mosaiikit »

Sisustuskivet »

Laastit ja vesieristeet »

Ota yhteyttä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *